Header logo 1
whatsapp-image.pngwhatsapp ons
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Dit zeggen onze
klanten

star.png star.png star.png star.png star.png

10/10

Op zoek naar een eerste auto en Thijs heeft mij hier goed in kunnen helpen. Inmiddels enkele maanden op de weg. Hoewel we tegen een mankement op liepen, werd dit prima onder garantie opgelost. Hier werd niet moeilijk over gedaan. Thijs denkt goed met je mee en is goed bereikbaar. Zeker aan te bevelen.

- Kevin Tierney

29-10-2021

star.png star.png star.png star.png star.png

10/10

Alleen maar positieve woorden over voor Autocentrum Brabant. Zorgvuldig ingekochte auto's, goede koffie en eerlijke prijzen. Stagiair Florian heeft mij op briljante wijze m'n Seat verkocht. Die gaat er wel komen!

- Youri van Helden

22-10-2021

star.png star.png star.png star.png star.png

10/10

Na een belletje te hebben gepleegd ging ik kijken voor een mooie en nette Volkswagen polo. Niets mis mee. Zij het niet dat ik oog in oog kwam te staan met mijn droomauto. Liefde op het eerste gezicht was 't.Menig autoverkoper zou op dat moment makkelijk misbruik kunnen maken van de situatie. Thijs niet en de deal was zo gemaakt.
Na het ophalen van de auto wees mijn schoonzoon mij op het beschadigde voorwiel; ik had het niet gezien en baalde als een stekker. Met enige tegenzin klom ik in te telefoon en legde het uit aan Thijs. "Stuur maar een paar fotootjes en we gaan dit regelen". Zo gezegd, zo gedaan. De voorbanden zijn verwisseld en ik ben weer blij. Kortom: zo kan het dus ook!

- Mieke van der Hamsvoort

15-10-2021

star.png star.png star.png star.png star.png

10/10

Enkele weken geleden een mooie BMW 520 touring hier gekocht. Vanaf binnenkomst tot wegrijden zeer tevreden over deze zaak. Prettig ontvangst, goed en eerlijk advies en daarna afhandeling en levering tot in de puntjes geregeld. Wij zijn blij met onze nieuwe auto en met de service van Autocentrum Brabant, Thijs en zijn partner.

- Lydia Coppen

26-10-2021

 Morgen Internet - Zorgeloos website